Cum instalez WordPress ?

Salut ! În acest articol îți voi explica cea mai simplă variantă ce răspunde întrebării cum instalez WordPress ? Ei bine, după ce ai achiziționat un pachet de găzduire, vei observa faptul că, mai mult ca sigur ai unul dintre marile softuri de tip autoinstaller (Softaculos, Fantastico DeLuxe, etc).

Ce sunt acestea ?

Acestea sunt softuri adiționale pe care majoritatea furnizorilor de hosting le furnizează clienților săi, pentru ca aceștia să poată instala rapid și simplu platformele de care au nevoie.

Cum instalez WordPress ?

1 – Te autentifici în cPanel folosind datele furnizate de providerul tău.

 

2 – Mai jos în panoul de control vei observa o secțiune denumită WordPress, secțiune pe care vei da click.

3 – Ți se va afișa un nou panou de control cât și opțiunea de a instala platforma WordPress. Vom apăsa pe acel buton și vom merge mai departe.

instalare-wordpress-softaculos

4 – Vei observa un formular în care va trebui să completezi date precum: Numele site-ului, detalii de autentificare și informații necesare cu privire la instalare. După ce ai completat acele informații, vei apăsa pe butonul de instalare și GATA ! Acum ai propriul tău site în WordPress.

instalare-wordpress-pas-4

Ai nelămuriri ?

Nu ezita să ne scrii într-un comentariu dacă ai rămas blocat la unul dintre cei 4 pași de mai sus. Dacă ai sugestii sau dorești să vii în completarea articolului, te invităm să lași în secțiunea de comentarii aflată mai jos părerea ta.

 

Lasă un răspuns